Футболистите на Манчестър Сити - Кевин де Бройне и Ерлинг

...
 Футболистите на Манчестър Сити - Кевин де Бройне и Ерлинг
Коментари Харесай

Пробив! Ето кои са тримата най-добри футболисти в Европа

 

Футболистите на Манчестър Сити - Кевин де Бройне и Ерлинг Холанд, както и Лионел Меси от ПСЖ, са тримата финалисти за наградата " Играч на УЕФА " за сезон 2022-2023, оповестиха от европейската централа.
-->
Тримата бяха излъчени след дейно гласоподаване на треньорите на клубовете през предишния сезон, които са взели участие в груповата фаза на трите шампионата - Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите, селекционерите на 55 страни, членки на УЕФА, както и публицисти от Европа. Всеки гласуващ е трябвало да уточни трима играчи от лист от 10 имена.

Победителят ще бъде излъчен на 31 август в Монако при тегленето на жребия за груповата фаза на Шампионската лига.

Норвежецът Холанд и белгиецът Де Бройне блестяха тази година в шампионата, като помогнаха на Манчестър Сити да го завоюва за първи път. Меси, който мина през лятото от Пари Сен Жермен в Интер (Маями), завоюва международната купа с Аржентина, единственият огромен трофей, който му липсваше.

При треньорите номинирани са Пеп Гуардиола на Манчестър Сити, Симоне Индзаги, който бе финалист в Шампионската лига с Интер (Милано), и Лучано Спалети, направил Наполи първенец на Италия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР